dimarts, 26 de novembre del 2019

PANS CREATIUS

   Aquest matí amb molta il·lusió i ganes hem anat al forn de pa "Pans creatius" on allà ens estaven esperant el Daniel i tots els seus companys per ensenyar-nos tot el que fa un bon forner.
   Només arribar hem entrat i ens hem tret les jaquetes ja que a dintre de l'obrador fa molta calor degut als forns. Un cop hem entrat hem estat veient tots els estris i ingredients que s'utilitzen per fer un bon pa.




  A continuació ens han proposat de fer una pizza on hem utilitzat com a ingredients: farina, aigua, sal i llevat. El primer que hem fet es barrejar els ingredients per fer la base de la pizza. 



  Posteriorment amb una massa que havia reposat 4 hores que ens han deixat ells li hem donat la forma a les boles  per fer la base.



   Un cop ben estirada hem col·locat la salsa de tomàquet i el formatge.
   I per últim l'han ficat al forn i hem pogut fer un tastet d'ella, però mentre esperaven a que es refredessin ens han donat a tastar un Panettone de xocolata que es desfeia sol a la boca. 


   Un cop hem fet el tastet han estat molt amables i ens han posat en capses el que ha sobrat per poder-ho menjar a l'hora de dinar. 



De ben segur que tots ja us ho hauran explicat tot però per si us pica una mica la curiositat mireu aquest vídeo. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada