dilluns, 25 de novembre del 2019

Els colors de la Tardor

   Aquest matí hem anat fins al Parc de la Vil·la Amèlia per fer l'activitat dels "colors de la tardor". La setmana passada a la classe vam rebre una carta del Pit-roig, un ocell que viu en aquest parc, el qual ens convidava a visitar-lo.

   Un cop al parc ens hem trobat amb la Berta, la noia que ens ha guiat per l'activitat i només arribar ens ha ensenyat una foto del nostre amic Pit-roig, al qual hem anat a buscar donant una volta per tot el parc.



   Després de buscar-lo i no trobar-lo hem decidit que com en aquest parc hi han fulles de molts colors ens dividiríem en grups i cada grup buscaria fulles per tot el parc del color que li hagués tocat.



   Un cop hem recollit totes les fulles que hem vist del color que ens ha tocat ens hem tornat a ajuntar en una rotllana i em observat els diferents colors i tonalitats, formes i olors de tot el que havíem agafat.





   I per finalitzar la Berta ens ha apropat a la casa del Pit-roig a veure si estava descansant i el podíem veure, però no em tingut sort estaria volant buscant menjar, ja que era el migdia, hora de dinar.



   Un cop ens hem acomiadat de la Berta hem dinat i hem estat una bona estona jugant al parc, mireu que bé que ens ho hem passat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada