dilluns, 20 de maig del 2019

Visita de la Guàrdia Urbana

   Aquest matí hem tingut la visita de la Guàrdia Urbana a l'aula blava per finalitzar  tot el treball que hem estat fent al llarg de tot el curs els dilluns per les tardes.

   Hem rebut amb molta alegria i il·lusió al Mariano i al Josep Maria els guàrdia urbans que han dinamitzat l'activitat. Han estat explicant als nens que hem de saber diferenciar entre la vorera que és el lloc per on caminem els vianants i la carretera que és per on passen els cotxes, motos i camions.
Ens han fet pensar en quines són les senyals que hi han al terra quan anem a creuar un carrer i els nens com ho havíem treballat han contestat que era el pas de vianants i els semàfors.
Ens han fet una simulació de pas de vianants i semàfors amb coses que havien portat ells. A continuació ens han estat explicant com funcionen els semàfors tant de cotxes com de persones.




   Posteriorment ens han posat uns vídeos de les tres bessones per veure quines són les formes correctes de caminar pel carrer, de  creuar el carrer i de baixar d'un cotxe. També ens han posat uns vídeos per veure que quan anem en cotxe hem de portar el cinturó ben cordat, que si volem jugar a la pilota i se'ns cau a la carretera no l'hem de seguir i que és millor jugar amb patins i bicicletes als parcs no al carrer.


  Després de tota aquesta observació i reflexió hem sortit al carrer i hem gaudit una estona pujant-nos a les seves motos. Els nens han estat molt contents ja que els han deixat posar la sirena i parlar per la megafonia de la moto.



  Un cop han pujat tots hem anat a donar un tomb pel barri per ensenyar-lis al Josep Maria i al Mariano que bé anem caminant pel carrer, vigilant sempre que creuem un pas de vianants i respectant els semàfors.


  Al tornar a l'escola han donat uns detallets a cada nen perquè els portessin a casa, fins i tot ens han regalat una gorra i una insígnia de la guàrdia urbana per deixar a la classe. 



   Com veieu ha estat una visita molt profitosa per els nens i han pogut veure de prop a les persones que ens ajuden quan estem pel carrer i tenim un problema. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada