dijous, 30 de maig del 2019

Jornades de tennis

   Ahir al matí vam anar a les pistes de tennis de Vall d'Hebron per fer unes jornades de tennis on gràcies al bon dia que ens va fer i a les ganes que van posar tots ens ho vam passar d'allò més bé.
  Només arribar vam fer unes voltes d'escalfament a la pista de tennis, a continuació vam fer uns estiraments amb braços i cames. Un cop ja estaven situats cada nen va agafar una raqueta i una pilota i vam començar a pràcticar a donar cops amb ella.



  A continuació vam fer jocs en petit grup intentant que no caiguès la pilota al terra, ens vam riure molt perquè la pilota sempre relliscava cap al terra.


   Un cop ja ens havíem familiaritzat amb la dinàmica vam passar a practicar una mica els passes, primer un llençava la pilota pel terra i l'altre li retornava amb la raqueta, després lo mateix però passant la pilota per l'aire. A continuació vam fer dues fileres i vam intentar llençar la pilota perquè pases per damunt de la red. I per últim el monitor "Peque" ens passava les pilotes i nosaltres li havíem d'intentar donar i retonar-li.





   Per finalitzar ens vam fer una foto de grup per recordar aquesta gran jornada de tennis. Com veieu ens ho vam passar molt bé i tots van tornar ben cansats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada