dimecres, 28 de novembre del 2018

Taller de Galetes de Nadal

   Aquest dies les dues classes hem rebut la visita de la Lara, una noia que està estudiant hostaleria i ha volgut venir a ensenyar als nostres nens a fer galetes de Nadal.
  Ens va fer molta il·lusió la seva visita i els nens han estat molt implicats en l'elaboració de les galetes. El primer que vam fer va ser amassar amb les mans la mantega, farina i sucre. Un cop estava fet una massa li vam afegir els ous i l'essencia de vainilla.




 A continuació vam deixar reposar la massa quinze minuts a la nevera perquè tingués una mica més de consistència. Un cop passat el temps vam estirar la massa i amb els motllos nadalencs que cada nen escollia podia fer les seves galetes.


 

Un cop les vam tenir totes preparades vam pintar les galetes amb una mica d'ou barrejat amb sucre i essència de vainilla. Les vam posar al forn uns 17 minuts a 170º de temperatura. Un cop es van refredar els hi vam posar sucre glass. 




   I el resultat ja l'heu pogut tastar vosaltres mateixos a casa. A que estaven ben bones, doncs us animem a que les feu aquests dies per donar una sorpresa a la família quan us vinguin a veure o aneu de visita a casa d'algú, ja veure com us feliciten.




  La recepta de les galetes és la següent:
- 1,250 kg de farina
- 875 gr de mantega
- 450 gr de sucre
- 3 ous
- aroma de vainilla
Pel pintat de les galetes:
- el rovell de l'ou
- una mica de sucre
-aroma de vainilla
Decoració:
Sucre glass

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada