dilluns, 19 de novembre del 2018

Sortida pel barri

   Aquesta tarda hem repassat el que vam treballar la setmana passada sobre la diferència entre els semàfors de cotxes i els de vianants i es recordaven força bé del que vam mirar i parlar. Aquesta tarda hem començat a parlar dels passos de vianants, hem explicat que és pel lloc per on passen els vianants per creuar d'un costat a l'altre del carrer sense perill.
   Per veure si es fixaven en els passos de vianants aquesta setmana l'Andrew ens ha portat des de l'escola a l'Obrador dels 15, que és on vam anar fa un parell de setmanes a que ens ensenyessin com és un obrador per dintre i fer una coca. La consigna que s'ha donat a tothom era que havien de contar quants passos de vianants hi havien des de l'escola fins a l'Obrador dels 15.


   L'Andrew ho ha fet molt bé, ha sabut el recorregut adient per arribar-hi i s'ha fixat bé en els semàfors i passos de vianants que hi havien pel camí.
  La nostra sorpresa ha estat que al arribar a la porta de l'Obrador dels 15 hem vist al David, el senyor que ens va realitzar la visita i ens va ensenyar a fer la coca. Hem entrat i l'hem saludat amb d'efusivitat i afecte  i hem aprofitat per fer-nos una foto amb ell de record.


   Un cop hem acabat hem tornat cap a l'escola i hem estat parlant de a veure si s'havien fixat quants passos de vianants hi havien de l'escola a l' Obrador i alguns d' ells s'han adonat que hi havien tres.
   Mica en mica anem aprenent noves coses i ens fixem en coses que potser abans ens eren desapercebudes al carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada