divendres, 19 d’octubre del 2018

Visita al creuer MSC

   Aquest matí només arribar a l'escola hem pujat a la classe per preparar-nos per marxar al port de Barcelona. Quan hem baixat de la classe ja estava esperant el Josep el pare de la Cristina que és el que ha fet possible aquesta sortida tan maca i interessant. Hem pujat a l'autocar que ens ha posat la companyia del creuer per arribar al port i em gaudit del viatge fins arribar a la terminal del creuer. 





Des de ben lluny es veia el més gran de tots els creuers que hi havien atracats al port de Barcelona. Al arribar a la terminal el Josep ens ha presentat al seu company Javier, que és el que ens ha fet la visita pel creuer. Hem passat per seguretat i tot seguit hem anat a buscar l'entrada del creuer.


   Un cop a dintre hem fet una gran volta veient totes les instal·lacions del creuer: Hall, passadís interactiu on han pogut jugar a un joc, piscines, parc aquàtic, passarel·les amb terres de vidre que semblava que estaves volant, discoteca, bolera, casino, teatre, spa, perruqueria, gimnàs, parc aquàtic...
En un moment de la visita ha pogut venir a saludar-nos el segon capità i ens hem fet una foto molt maca amb ell.
I per últim ens han convidat a dinar al bufet lliure del creuer, han gaudit menjant dels seus plats favorits, la majoria han escollit pizza, hamburguesa o macarrons. Han pogut repetir tot el que han volgut. De postres han pogut escollir entre una varietat molt gran de petits pastissets i fruita de tot tipus. Quan ja marxaven ens han fet obsequi d'una bossa amb molts detallets que ja haureu pogut veure vosaltres mateixos. I després d' això hem baixat del vaixell i hem anat a buscar l'autocar de tornada a l'escola.
  Segurament que els nens us podran explicar mil i un detalls de tot el que han vist i que els hi ha semblat. Hem d'agrair tant al Josep com al Javier per aquesta gran visita que han fet els nens i lo bé que ens han tracta tota l'estona.



2 comentaris:

  1. El Marc ha quedat impressionat amb el vaixell. No parla d.explicar coses.
    Moltes gracies com sempre al col.legi pero tambe per fer posible aquesta excursio al pare de la Cristina.

    ResponElimina
  2. A l’Aleix li va agradar moltíssim, s’ho va passar molt bé, moltes gràcies

    ResponElimina