dilluns, 1 d’octubre del 2018

Punt Verd Horta-Carmel

   Aquest matí la classe blava hem anat a visitar el punt verd d'Horta-Carmel per recordar com havíem de fer la recollida selectiva de residus. Quan hem arribat allà hem pogut jugar una estoneta al parc fins que ha arribat la Berta que és la noia que ens ha fet la visita.
  Primerament hem estat pensant entre tots que es podia portar a una deixalleria, després la Berta ens ha explicat que ella havia vingut amb el seu carro ple de coses per llençar i que si la podíem ajudar a seleccionar-los.


   Hem pogut seleccionar tota la brossa en plàstic, paper, vidre, orgànica, rebuig i punt verd. Ha estat una estona ben entretinguda perquè entre tots escollíem que havíem de portar a cada lloc.



   A continuació hem passat a l'interior del punt verd on estava el Rubén i ens ha explicat una mica com es seleccionaven les coses. Llavors hem pogut deixar a cada lloc el que hem portat de casa per portar a la deixalleria i més coses que tenia la Berta per llençar. Entre tots hem pogut reciclar moltes coses. Mireu que bé ho hem fet.


   Al finalitzar la visita hem tornat cap a l'escola que ja se'ns havia fet l'hora de dinar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada