dijous, 12 d’abril del 2018

La blava a Can Fabra

  Aquest matí l'aula blava hem anat a realitzar una activitat a la biblioteca de Can Fabra on ens ha rebut la Marta, la qual ens ha explicat que s'havia trobat un carnet a les escales quan ens baixa a buscar i que era del seu company l'Andreu bigotets. Ens ha convidat a que l'ajudessin a buscar-lo ja que no sabia en quin racó de la biblioteca s'havia ficat.
  Només arribar ens hem trobat la taula on l'Andreu arregla els llibres perquè estiguin en perfecte estat quan nosaltres els agafem per llegir, hem ajudat a la Marta a arreglar un i em aprofitat perquè ens l'expliqués. 



  Com encara no havíem trobat a l'Andreu hem continuat buscant-lo i ens em trobat amb els monstres de la biblioteca que tenien la biblioteca ben bruta de papers i colors pel terra, un entrepà a sobre de la taula i fins i tot un d'ells estava assegut a sobre d'un llibre. La Marta els hi ha explicat als monstres que tot això no està bé, ja que ha d'estar tot recollit, no es pot menjar dins la biblioteca i s'han de tractar bé els llibres. Entre tots els hi hem explicat el llibre de l'abecedari als monstres de la biblioteca. La Marta els hi ha dit que quan tornessin a veure si havien recollit tot i llavors hem continuat buscant a l'Andreu.


  A continuació hem anat a la taula del silenci on entre tots hem estat veient contes en silenci per omplir la màquina del silenci de l'Andreu que estava buida. Seguidament hem continuat buscant-lo i l'hem trobat a sota d'una cadira explicant-li contes a un elefant. Aquí em aprofitat per seure tots junts i la Marta ens ha explicat un parell de contes molt macos. Al finalitzar hem anat a veure si els monstres de la biblioteca havien recollit i ens ha donat una sorpresa molt agradable, ja que ho tenien tot net i endreçat. 


  
Moltes gràcies Marta ens has fet passar una bona estona ajudant a l'Andreu i escoltant els contes que ens has explicat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada