dilluns, 23 d’abril del 2018

Diada de St.Jordi

   Aquest matí des de primera hora em viscut la diada de St.Jordi molt intensament. Al llarg del matí les classes ens hem tornat per vendre roses a les dues parades que teníem instal·lades al carrer amb regal d'un punt de llibre per cada rosa. Els nens han estat molt contents ja que tots han pogut vendre moltes roses a familiars i gent que passava pel carrer. 



   Després entre les dues classes hem estat atenent a la paradeta que teníem dintre de l'escola, on teniem a la venta coses realitzades pels nens. Cal dir que els nens han estat amb moltes ganes d'atendre a tothom que s'apropava a mirar i intentar vendre'ls alguna cosa. Hem fet una gran venda de tot el que teníem posat a la nostra taula. 



   I per la tarda hem baixat tota l'escola a veure l'obra de teatre que portaven preparant des de fa mesos molts nens de l'escola. Els ha sortit molt bé, segur que estareu tots d'acord. Si algú no ha pogut veure-la d' aquí uns dies la tornaran a repetir per totes les families que no hagin pogut veure-la. Mereix la pena ja que tots els nens/es són uns grans actors/ius. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada