dijous, 18 de gener del 2018

Hivernacle d'Horta

   Ahir al matí vam sortir les dues classes a comprar plantes pel nostre hort i jardí que tenim preparat a la terrassa de l'escola. Vam anar molt còmodament amb l'autobús ja que el lloc estava molt a prop del transport en el qual vam anar.
   Un cop vam arribar a l'hivernacle el primer que vam fer era veure quin tipus de plantes hi tenien, hi havia una secció de plantes d'exterior on hi havien arbres fruiters, plantes aromàtiques, plantes amb flors i alguna cosa de plantes per l'hort. Després vam passar a visitar les plantes d'interior on hi havia també molta varietat. Com vam veure que no hi havia massa cosa de la part d'hort ens vam informar i ens van dir que avui els arribaria la nova remesa de plantes i vam decidir deixar per mes endavant el comprar aquest tipus de plantes. Llavors va ser quan vam decidir comprar plantes d'exterior per revifar una mica el jardí que tenim, cada classe va agafar les que més els hi van agradar.





   Un cop vam pagar les plantes que havíem escollit vam tornar cap a l'escola. A la tarda les dues classes vam pujar al terrat i vam arreglar, netejar els tests que ja teníem al jardí i vam trasplantar les plantes que havíem comprat al matí. Mireu que bé ho van fer!!!




   En breu tindrem unes taules noves pel nostre hort i llavors tornarem a anar a l'hivernacle per comprar les plantes que volem posar al nostre hort i on cada nen tindrà cura de les seves plantes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada