dimarts, 23 de gener del 2018

Biblioteca Maria Antonieta

   Aquest matí ben d'hora em agafat l'autobús i ens em apropat fins el Vall d'Hebron on estava la biblioteca Maria Antonieta, allà ens estava esperant l'Olga.
   Un cop em arribat em pogut passar dintre de la Sala Infantil de la biblioteca i ens ha ensenyat el lloc on podíem seure, tenien un munt de tamborets per tots. Un cop ens hem assegut ens ha presentat un munt de llibres que tractaven sobre el tema de les diferents emocions, el qual començarem a treballar a partir d'ara a la classe.



   Un cop ens ha presentat uns quants llibres, hem pogut estar mirant i llegint nosaltres mateixos aquests llibres. D'aquests hem escollit uns quants per emportar-nos a la classe i mirar-los amb més calma i explicar-los tots junts a la nostra biblioteca de l'escola.


























    I per finalitzar com li hem explicat a l'Olga que a medi natural estaven investigant sobre els gats, ens ha recomanat uns llibres i contes que tractaven del tema, i també ens els hem dut cap a l'escola per mirar-los amb calma i treure informació pel nostre projecte.

   Com veieu hem tornat ben carregats de la biblioteca cap a l'escola, ara toca gaudir-los tots junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada