dimecres, 15 de novembre del 2017

Taller de cuina a l'aula blava.

   Ahir a la tarda vam presentar la recepta " El Cargol", vam estar mirant quins ingredients portava a través d'una imatge. Ja veieu que també treballem els cargols des de el taller de cuina, no només des de Coneixement del Medi Natural.
Aquest matí després d'esmorzar hem recordat quins ingredients necessitàvem per fer la nostra recepta i ens preparat per sortir a comprar al supermercat. Allà hem comprat els Mikados i les ensaïmades. Al tornar a l'escola hem baixat a la cuina i hem demanat si ens podien donar melindros i ens han deixat aquest últim ingredient.


   Per la tarda ens hem posat els davantals i ens posat a fer de grans chefs de rebosteria. Hem obert els melindros i els col·locat en un plat. A continuació hem obert i tallat l'ensaïmada per la meitat. 


   Per poder enganxar la closca del cargol al peu, hem posat crema de xocolata i hem ajuntat les dues parts. A continuació hem agafat dos palets de Mikados i els hem trencat també per la meitat i els hem clavat als melindros per fer les antenes del cargol.



   Un cop tots ho tenien acabat el cargol hem gaudit tastant-los i fins i tot hem fet algun de més i hem convidat a la classe verda i classe verd clar a que provessin aquests cargols tan dolços. 



   Ha sigut una recepta molt senzilla i que els hi ha agradat molt de ben segur que molts d' ells ja us ho hauran explicat. Segur que els hi farà molta il·lusió tornar-la a repetir amb vosaltres i ells mateixos us podran anar indicant els pasos que heu de seguir per realitzar-la.

BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada