dilluns, 27 de novembre del 2017

Punt verd

   Ahir al matí les dues classes vam anar a visitar el Punt Verd del barri Horta-Guinardó que es troba davant de l'Hospital de Sant Pau.





   Abans d'entrar a veure que hi havia dintre del Punt Verd vam realitzar una activitat introductòria on cada dos tres nens ens dividíem en un contenidor (groc, verd, blau, marró, gris o punt verd) i havíem d'anar a una bossa on estava plena de tot tipus de residus i només havien d'agafar el que pertanyia al seu contenidor.  D'aquesta manera d'una forma més vivencial van poder adonar-se que hi podem tirar a cada contenidor.



   Després ens vam dividir per classes per poder veure quins tipus de residus es poden anar a portar al Punt Verd. Vam veure que es podien portar joguines, restes d'aparells electrònics, cables, estris de cuina, oli de cotxe, oli de cuina, càpsules de nexpresso, llibres, piles.... Vam aprofitar per llençar aquells residus que havíem portat des de casa, va ser molt entretingut. 
   En l'estona que vam estar fent la visita ens vam adonar que hi ha molta gent que s'apropa fins al punt verd per reciclar i així tenir cura del medi ambient. També vam poder veure de quina forma tan senzilla tots nosaltres podem ajudar a reduir els residus, com per exemple utilitzant tapers, bocanrolls pels entrepans, bossetes de tela per ficar les coses en comptes de plàstic..



                            

      Ha estat una sortida molt enriquidora per tots ja que hem pogut aprendre una mica més per ajudar al nostre ecosistema a que no es contamini tant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada