dijous, 25 de maig del 2017

Jornades Johan Cruiff

   Aquest matí l'aula blava hem anat fins a les pistes d'atletisme de la Mar Bella per celebrar les Jornades d'esport patrocinades per la fundació Johan Cruiff.
   Només arribar ens hem equipat molt bé amb una samarreta, una gorra i crema solar. Un cop hem tingut tot a punt hem fet la inauguració, per a continuació anar cada grup a fer l'esport que ens tocava. Uns han fet basquet, uns altres futbol i l'últim grup atletisme. Els nois de basquet i futbol han estat fent partits amb altres escoles i els d'atletisme han estat fent diverses proves com: salt d'alçada, salt de longitud, cursa d'obstacles, tennis, golf.





   Com veieu no hem parat ni un segon, em aprofitat al màxim aquestes jornades d'esport. Això si ens hem anat hidratant tota l'estona ja que ens ha fet moooooolta calor. Un cop ha finalitzat el temps de la competició han fet l'entrega de medalles a tots els participants. Han estat ben contents tots quan els hi anaven posant les medalles al coll.


   I per finalitzar la jornada ens hem anat a buscar un lloc a l'ombra on poder recuperar forces i dinar un bon àpat. De ben segur que hauran arribat tots a casa ben cansats, o sigui que una bona dutxa per refrescar-se i descansar molt que demà més i millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada