dimarts, 9 de maig del 2017

Dia de celebració a l'escola

   Ahir al matí ben d'hora ens hem ajuntat a la capella el Centre Ocupacional Verge de l'Alegria, el  Centre de dia St.Francesc , l'escola Nen Déu i tots els pares que ens han pogut acompanyar per celebrar aquest dia tan especial per tots nosaltres, ja que celebràvem el X aniversari de la Beatificació de Madre Carmen. 


   Hem realitzat una celebració molt maca on em pogut participar tots molt activament d'aquesta cantant cançons, revivint la vida de Madre Carmen desde que va néixer fins que ens va morir. Al finalitzar la celebració tots els nois del Centre Ocupacional Verge de l'Alegria i tots els pares que ens han acompanyat han sortit al pati a compartir un esmorzar, per passar a continuació a veure el vídeo que s'ha realitzat en commemoració dels 125 anys de la fundació del Nen Déu i que hem treballar durant la setmana cultural. La resta de gent hem continuat el matí a les aules.



  Per la tarda em baixat tots a la sala d'actes i hem vist el vídeo dels 125 anys del Nen Déu, ha estat molt bé el vídeo perquè d'aquesta manera hem vist l'obra que va realitzar Madre Carmen a Barcelona escenificat per tots els nens. A continuació ens hem dirigit al pati per compartir en germanor una xocolata calenta amb melindros. 



    Com heu vist ha estat un dia molt important per nosaltres i l'hem gaudit fins l'últim moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada