dilluns, 27 de març del 2017

Celebració dels 125 anys de l'Obra Social Nen Déu

   Aquest passat dissabte vam poguer celebrar tots junts els 125 anys en que Madre Carmen va crear  l'Obra Social, amb una missa a la Catedral.
  Tots junts vam participar i emocionar-nos en la celebració que vam compartir a la Catedral de Barcelona la qual va ser presidida per el bisbe auxiliar Mons. D. Sebastià Talltavull. Allà totes les famílies de l'escola, de Tiana, del centre de dia, dels professionals del centre mèdic, de l'escola, del taller, del centre de dia  i les germanes vam compartir una emotiva missa on vam recordar una mica de la vida de Madre Carmen i vam tenir present la visita tant important per tots nosaltres del papa Benet XVI a la nostra escola ja fa uns anys.
  Un dels moments més emotius va ser quan van sortir els nostres nens de l'escola a fer una ofrenda a Jesús donant les gràcies a madre Carmen per haver-nos donat aquesta maravellosa escola on tots junts podem gaudir i crèixer dia a dia i fer-nos millors persones.




   Al finalitzar la missa va haver-hi un piscolabis al claustre de la Catedral on tots van poder acabar de celebrar aquest dia tan especial per tots nosaltres.
Gràcies a tots per compartir aquest tan especial per tots nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada