dimarts, 7 de febrer del 2017

Visita a la Biblioteca Jaume Fuster.

   Aquest matí després d'esmorzar la classe blava hem anat a visitar un altre cop la biblioteca Jaume Fuster. Com hem arribat una mica d'hora hem estat jugant al parc de l'entrada. Un cop hem entrat a dintre ens estava esperant el Sergi .
Per començar ens ha explicat que ell tenia tota una cistella plena de coses però que volia que l'ajudèssim a ordenar quines d'aquestes coses es poden tenir o no a dintre d'una biblioteca. Ho hem fet super bé, ja que hem desat al lloc on corresponia tot allò que hem anat agafant. 



   A continuació el Sergi ens ha ensenyat on dormen els Petits Fusters durant el dia i ens ha explicat quina funció te cadascun. Ens ha presentat a l'endreçat que ordena tots els llibres de la biblioteca, al escombriaire que neteja la biblioteca perquè estigui ben neta cada dia, al divertit que s'ho passa molt bé llegint tots els llibres i altres coses que es poden fer a la biblioteca, al tímid i al viatger que li agrada emportar-se llibres, cd i pel·lícules per veure-les a casa.
Tot seguit em donat un tomb per tots els espais de la biblioteca i per finalitzar l'activitat guiada el Sergi ens ha explicat un conte molt maco d'uns animals que es volien menjar la lluna i com ajudant-se tots ho han pogut aconseguir ja que tot sols no podien.



   Un cop finalitzada la visita guiada hem pogut gaudir d'una estona lliure per mirar i llegir contes. Ens ho hem passat molt bé i hem sortit pensant a veure quan podem tornar a anar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada