dimarts, 21 de febrer del 2017

Visita a Cal Agusti

   Aquest matí hem anat les dues classes a buscar plantes i hortalisses per plantar al nostre jardí i hort. Hem agafat el metro i hem anat fins Selva de Mar on hem caminat uns quants carrers i hem arribat al nostre destí. Un cop allà les dues classes ens hem dividit per poder observar i escollir allò que havíem anat a escollir. L'aula verda hem estat a la part de plantes aromàtiques i plantes amb flors i l'aula blava hem estat a la part d'hortalisses. 





































    Un cop hem escollit entre tots els que volíem comprar hem anat a la caixa a pagar-ho i ens hem tornat cap a l'escola ben contents amb les nostres plantes i hortalisses. Quan hem arribat ja se'ns havia fet l'hora de dinar, per això ens hem posat la bata i hem baixat a dinar.
    A la tarda amb el bon dia que ens feia em pujat les dues classes al terrat i hem pogut trasplantar les plantes a tests més adients i les hortalisses al seu planter. Un cop ho hem tingut tot ben  col·locat ho hem regat per comenci a agafar forces i créixer. 



   Ara ens queda un treball molt bonic en aquests propers dies ja que anirem veient com van evolucionant les nostres plantes i hortalisses.

1 comentari:

  1. El Marc diu q heu comprat bledes y ensiams.Podriem fer un tasteig quan creixin.
    Ara nois i noia a cuidar de l.hort.

    ResponElimina