dilluns, 30 de gener del 2017

L'aula blava amb la seva classe amiga.

   Aquest matí l'aula blava hem pogut compartir una bona estona amb la nostra classe amiga, ja que hem estat jugant junts al pati. Els nois i noies de l'aula groga  (l'Anna, el Derek, l'Erik, el Kalen, la Mar i la Carla ) han jugat amb nosaltres al pilla-pilla, al futbol  i a passar la pilota. També hem pogut parlar una bona estona amb ells però se'ns ha fet molt curta aquesta estona de pati amb ells. Mireu que bé ens ho hem passat !!!



   Després del pati la nostra classe amiga ens ha convidat a fer música amb ells. Un cop hem deixat la jaqueta al seu lloc,  hem pujat a gaudir d'una bona estona. Hem començat l'activitat saludant a tothom, a continuació els nois de la classe groga ens han ensenyat els gestos de la cançó del Swing de la Pau. Se la saben molt bé, com es nota que són grans.


   Després hem fet un ball amb la cançó de "La bicicleta" de Shakira, on quan sonava la música havien de ballar sols i quan es parava havíem de fer grups de dos. A continuació hem fet lo mateix però augmentant la quantitat de nens en el grup, hem fet grups de 2,4,6 i 12 nens. Hem rigut una bona estona. 


     A continuació hem fet la cançó del "Bada-bada" on hem pogut riure molt, perquè era una cançó en la que s'havia de ballar de diverses formes i cada cop s'havia de fer més ràpid. Imagineu com hem acabat!!!
    Per finalitzar hem vist un vídeo d'una cançó que vam fer fa uns anys també per la Setmana de la Pau, on sortien tots els nens de l'escola. La cançó era "Odio por Amor" de Juanes, als nens els hi ha encantat anar veient a tots els nens participant en aquesta cançó.
    I com ja se'ns feia l'hora de dinar ens hem hagut d'acomiadar de la nostra classe amiga fins un altre moment del que compartirem més endavant. 

    Aquí us deixo les cançons que hem escoltat avui a música sobre la PAU.

          


          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada