dimarts, 24 de gener del 2017

Inaguració de la Setmana de la Pau

   Aquesta tarda hem fet la inauguració de la Setmana de la Pau, la qual celebrem cada any per aquestes dates. Per nosaltres són uns dies molt especials i els vivim molt intensament ja que realitzem moltes activitats al voltant de la Pau.

  A primera hora de la tarda hem baixat tota l'escola a la Sala d'Actes per fer la presentació de la Setmana de la Pau 2017.  Un cop hem estat tots junts hem gaudit de cantar tots junts una cançó de la Pau.

   
   Després uns nois del PSL ens han fet entrega d'un sobre per cada classe on ens han regalat un colom de la Pau perquè el podem portar posat al llarg d'aquesta setmana. Quina sorpresa !!!


 
   A continuació hem cantat tots junts el Swing de la Pau amb col·laboració de la Carla i la Mar que ens anaven ensenyant els gestos de la cançó. Seguidament hem  pogut conèixer quina seria la nostra classe amiga amb la qual com cada any compartirem moments i activitats junts. Aquest any ens ho han presentat com si fos Hollywood amb un focus d'aquells que hi ha en l'entrega dels Oscars. El focus anava escollint quines serien les parelles de classes que serien les classes amigues. A la classe blava li ha tocat la classe groga i a la classe verda li ha tocat el Centre de Dia. Quina emoció !!!!


     Quan tots hem sabut quina era la nostra classe amiga tots hem volgut compartir un ball amb ells per començar la nostra Setmana de la Pau, mireu que bé ho hem fet tots junts.



    I per últim ens hem volgut fer la foto de record amb la nostra classe amiga. Que guapos que estan tots, veritat ???


   A mesura que anem fent activitats amb les nostres classes amigues ja us anirem ensenyant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada