dimarts, 29 de novembre del 2016

Matí al Museu Blau

   Aquest matí hem sortit ben d'hora de l'escola per anar a visitar el Museu Blau. Tots teníem moltes ganes d'anar-hi ja que  en un principi estava programada de fer-la a l' Octubre per celebrar St.Francesc l'amic dels animals, però degut al mal temps no es va poder realitzar. Per sort aquesta vegada ens ha fet un bon matí.

   Hem pogut visitar les dues parts del museu:
-  La primera part era l'exposició fixa era la  del Planeta Vida. Al principi de l'exposició es veu la biografia de la Terra o es veu la història de la vida i del planeta des dels orígens fins als nostres dies.


   


Hem pogut mirar de ben a prop fòssils, animals dissecats i els esquelets d'alguns d'aquests. Ha estat molt curiós i molt d' ells estaven molt interessats en tot el que estaven veient.

Han pogut veure com seria un tauró a mida real en una imatge projectada al terra i s'ho han passat pipa fent que nedaven amb ell.
  

- La segona part de l'exposició la qual és temporal, anava dedicada als dinosaures i els ha encantat i impressionat ja que han pogut veure diferents esquelets de dinosaures a mida real i veure una mica com era el seu hàbitat natural.

 Després de la visita al museu hem tornat cap a l'escola que se'ns feia l'hora de dinar i teníem moooooolta gana!!!
Ha estat un matí molt interessant.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada