dijous, 10 de novembre del 2016

El mussol de les ordres

   Avui a la biblioteca un mussol ens ha deixat una capsa molt divertida, tots els nens han estat ben atents a veure que hi havia dintre i que havien de fer.
  El mussol ens ha explicat que cada nen havia de posar-se l'antifaç als ulls per no veure res i ficar la mà dins la capsa, treure una targeta i llegir-la. Un cop llegien l'ordre que els hi havia posat el mussol, aquell nen havia de fer el que se li demanava.
  Ha estat molt bé, perquè tots estaven molt emocionats en tapar-se els ulls i poder ficar la mà dins de la capsa de les ordres. Tots han seguit molt bé l'ordre que els hi donava el mussol.

  Mireu, mireu que bé s'ho han passat i ho han fet !!!!




























   Amb aquest joc el que s'ha volgut treballar és la lectura de petites frases ja sigui amb lectura directa de tota l'ordre, amb lectura sil·làbica o de sons que després ajuntàvem per fer síl·labes i posteriorment paraules. També s'ha volgut treballar el seguiment d'ordres senzilles.
  Tots s'han quedat amb ganes de jugar més amb el nostre amic mussol de les ordres, per això ho tornarem a repetir ben aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada