dissabte, 15 d’octubre del 2016

Els blaus fent expressió

   Aquest curs l'aula blava ens hem animat a fer expressió ja que pensem que és una activitat amb la qual podem treballar moltes coses: les emocions, els sentiments, els moviments...

   Ja fa un parell de setmanes que hem començat i us volem ensenyar com ens ho passem i quines activitats realitzem en aquesta estona.

   La realitzem tots els dijous de 4 a 5 i sempre comencem amb el ritual de treure'ns les sabates i seure en rotllana per recordar quines són les normes bàsiques perquè l'activitat flueixi adequadament.
   A continuació sempre fent un joc d'escalfament, aquesta setmana vam realitzar un que consistia en moure'ns per l'espai fent els desplaçaments de l'animal que ens proposaven, vam fer la serp, el tigre, la tortuga i el cangur. Mireu que bé ho feien.


   A continuació vam fer dues activitats molt divertides amb les anelles de colors. La primera consistia en moure's per l'espai lliurement i quan l'educador deia stop els nens s'aturaven i escoltaven quina part del cos havien de ficar dintre de l'anella. Aquesta activitat treballa l'atenció auditiva, reconèixer les diferents parts del cos i a ajudar als companys que aconsegueixin fer-ho ja que es podien ajudar entre ells.



   La segona activitat era el joc de les cadires, però en contes de seure a les cadires havien de seure dins les anelles. Aquesta activitat treballa l'atenció auditiva ja que han d'escoltar quan sona la música i quan es para, treballa la frustració a l'eliminació dels jugadors fins que queda un únic jugador i l'empatia vers els companys.


   Per finalitzar totes les sessions fem una assemblea on cadascú valora el que més li ha agradat, el que menys li ha agradat i que creu que podria millorar per la pròxima sessió.
   I després de tot això ens posem les sabates ben ràpid per marxar cap a casa. Ja veieu que fan coses molt interessants i a la vegada gaudeixen i aprenen coses noves. La setmana que ve més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada