dimarts, 25 d’octubre del 2016

Dilluns entretingut !!!!

   Aquest matí després d'esmorzar i fer els encàrrecs hem repassat quins eren els ingredients que ens feien falta per preparar el dimecres els panellets. Cada nen estava encarregat de comprar un ingredient o de ser l'encarregat de portar la bossa de la compra. Un cop hem arribat a la parada del mercat de Felip II on cada any ens atén la tendera amb molta paciència, cada nen ha pogut demanar el que tenia encomanat de la llista de la compra. Al finalitzar la compra la senyora ens ha regalat un caramel a cada un de nosaltres.
   I amb tota la compra feta hem tornat cap al cole per deixar-la ben guardada per fer de cuiners el dimecres.





   I per la tarda hem intentat anar al cinema a veure Ozzy però com mot bé ja sabeu tots, no ha pogut ser perquè havien tret la sessió de les 16:00. Però tot i així ens hem apropat al Mc.Donalds i han menjat un gelat perquè la pena no sigues tant gran. Un cop tots s'han menjat el gelat hem tornat cap a l'escola. Intentarem anar un altre cop al llarg del curs.


   Recordeu demà si el temps ens acompanya anirem a visitar la Masia Can Cadena per poder observar un hort urbà. Anirem amb transport públic per això també ens caldrà la targeta rosa o T-12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada