dimarts, 3 de maig del 2016

Visita a Barcelona TV

   Aquest matí hem sortit ben d'hora cap els estudis de Barcelona TV, allà ens estava esperant el pare i germana d'una alumna nostra de l'escola (Paula Marco),  gràcies al qual hem pogut realitzar aquesta visita tant interessant.
  Un cop hem entrat dintre de les instal·lacions ens ha vingut a buscar la presentadora del telenotícies de les 14:00, la qual es diu Ester.
  La visita ha estat molt bé i l'Ester ens ha explicat tot el que hi ha en uns estudis de televisió. Hem començat per visitar un dels dos estudis de gravacions que tenen, que és on realitzen diversos programes d'entrevistes, programes d'esport.... Hem pogut observar per allà els diferents tipus de càmeres que utilitzen.


   A continuació hem visitat un estudi que era una mica més petit, que és on realitzen els telenotícies. Ens hem pogut seure a la cadira de l'Ester des d'on presenta ella les notícies. Ens ha explicat com s'utilitza la càmara on ella va llegint les notícies que va explicant. 


   També s'ha apropat el noi que fa el temps i ens ha estat explicant com ho fa i quins suports necessita per fer la seva tasca. Per ell és molt important estar connectat en tot moment amb control de producció ja que li passen informació a través d'un botó que es fica a l'orella i li van dient les coses que li manquen saber. A continuació hem passat a visitar el control de producció, hem vist un munt de pantalles i ordinadors on desde allà tenen controlat el trànsit i tot lo que es veu als platós de gravació. 


   També ens ha ensenyat on es maquillen i vesteixen, ja que ens han dit que no poden sortir mai amb la roba que porten de casa, que cada dia han d'anar i posar-se la roba que els hi han deixat preparada el personal encarregat.



   I per finalitzar la nostra visita li hem fet entrega a l'Ester d'un obsequi fet pels nens, per agrair-li la seva dedicació en ensenyar-nos i explicar-nos les instal·lacions i el funcionament de Barcelona TV.



   Al sortir com feia un dia tan bo hem anat a la Plaça les Glories i hem dinat en unes taules que tenen posades de pic-nic. Ha estat una estoneta relaxada per dinar al sol. 



Volem agrair a tots els professionals que ens han ensenyat Barcelona TV i en especial a l'Ester i al Jordi Marco.







2 comentaris: