dimarts, 10 de maig del 2016

Visita al Mercat delGuinardó

   Aquest matí hem anat a visitar el mercat del Guinardó. Al poc d'arribar ens ha rebut la noia que ens ha fet la visita i el director del mercat. Ens ha sorprès molt aquest mercat, ja que normalment tots els mercats estan sols, però aquest a sobre tindrà una residència i hospital de dia, ja que al costat es troba el CAP. I a la part de baix com el mercat del Ninot té un supermercat i parking.


   
    A continuació hem començat la visita, hem estat veient la parada dels fruits secs, olives i bacallà. En aquesta parada ens han explicat perquè es sala el bacallà i quin és el procés per desalar-lo. Ha estat molt interessant saber que fa molts anys per conservar el menjar donat que no hi havien neveres es salava certs aliments, així duraven molt més.


   Després hem estat visitant la carnisseria on hem observat tot tipus de carn i tot el que podían fer amb elles: hamburgueses de tot tipus, llibrets, carn arrebossada, rollitos, croquetes....Ens han explicat que també han començat a fer menjar per gent vegetariana ja que cada cop hi ha més demanda.
   A continuació hem vist la fruiteria on ja es podían veure les fruites de temporada, estaven super apetitoses. La fruitera ens ha regalat un tomàquet xerri a cada nen i unes gominoles.
   També hem visitat les diferents peixateries del mercat on hem pogut comprovar lo frescos que estaven tots els peixos mirant-lis la pell, els ulls ben brillants i les brànquies ben vermelles. Hem aprés que perquè el peix sigui més atractiu pel comprador els col·loquen sobre fulles verdes de verdura.



   Com veieu sempre s'aprèn alguna cosa més en aquestes sortides!

   Al finalitzar l'activitat el director del mercat ha obsequiat a tothom amb una bossa de fruita.


   Volem donar les gràcies a tots els treballadors del mercat per l'atenció que han brindat als nens per fer que l'activitat sigui molt interessant i enriquidora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada