dimecres, 10 de febrer del 2016

Dimecres de cendra

   Aquesta tarda hem baixat unes quantes classes a la capella de l'escola a celebrar el dimecres de cendre. Hem estat parlant del significat de la cendra que és la purificació i ganes de millorar , hem aprés que la cendra s'obtè de les palmes i palmons de l'any anterior. També que a partir d'ara hi han 40 dies de quaresma, en els quals anirem treballant diferents aspectes. Un cop ens hem posat la cendra hem cantat algunes cançons per acomiadar-nos.




  Al finalitzar la celebració de la cendra ens hem anat les dues classes a veure un vídeo molt maco que ens havia preparat Sor Pilar per iniciar la quaresma, és  titulava "La patrulla sardina".


  Aquesta patrulla està composta per una àvia, que simbolitza la bella quaresma. I al seu voltant te set gats, els quals cadascun d'ells és una obra de misericordia. Cada setmana anirem presentant a un gat de la patrulla sardina i anirem treballant setmana a setmana les diferents obres de misericordia. Serà una activitat molts maca i divertida. Ja us anirem explicant més endavant, però perquè veieu una mica com serà, us deixem el vídeo perquè el veieu amb els nens/es.



                         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada