divendres, 15 de maig del 2015

Super visita al CUAP de Cotxeres


   Aquest matí hem visitat el CUAP de Cotxeres, de ben segur que els nens ja us hauran explicat un munt de coses sobre tot el que hem vist i ens han explicat. Ha estat una visita molt interessant on la gent ha sigut molt amable d'explicar-nos i ensenyar-nos cada un dels serveis que ofereixen als ciutadans.
   Primerament ens han ensenyat les urgències on ens han explicat quins pacients tracten i quan decideixen que els han de traslladar al seu hospital de referència que en aquest cas és el Vall d'Hebron, ja que potser hi han pacients que necessiten altres serveis que allà no es poden donar. Després ens han ensenyat les sales on fan els RX i les ecografies, situades al costat d'urgències.
   Posteriorment hem pujat a la primera planta on hem visitat la sala de rehabilitació pels pacients que venen de les consultes externes dels metges de família. A continuació les consultes dels metges de família i un petit quirofan del que disposen per fer cirurgies petites.Seguidament hem visitat les consultes de pediatria i d'odontologia.
  D' aquí hem pujat fins a la quarta planta on es troba el Centre de Dia on hem vist com una cinquantena d'avis fan diferents activitats des de les 9:00 del matí fins a les 5:00 de la tarda que els venen a recollir els seus familiars per tornar a casa seva. Ha sigut un moment molt maco on els nens i avis han pogut passar una estona junts i gaudir de petites converses.
  I per últim he visitat les diferents plantes de l'hospital on hem pogut veure tots els serveis que reben els malalts: fisioteràpia, atenció d'infermeria, perruqueria....






   Com heu pogut veure ha sigut una visita molt maca i on de ben segur que han aprés els nens/es moltes coses d'una forma molt vivencial.
   

1 comentari:

  1. Quina experiència, el Marc s'ho ha passat molt bé ha estat fantàstic i una sortida molt enriquidora. li ha agradat molt la consulta del dentista, la sala de la llitera (quirofano !!!) i el contacte amb els iaios de la ultima planta. No ha parat de parlar de la sortida al Cap.
    L'únic que comentava és que no han pogut veure una ambulància per dintre. com en altres ocasion que van veure un cotxe de mossos, una moto de policia i un camio de bombers,

    ResponElimina