dimecres, 20 de maig del 2015

Gran matí d'alimentació

   Aquest matí només arribar ens hem preparat i hem marxat fins al mercat de Felip II on allà ens estava esperant el Xavi, el monitor que organitzava l'activitat. Hem fet totes les presentacions i hem començat amb el taller que teníem previst per aquest matí. Hem començat fent una mica de coneixements previs, pensant en què ens podríem trobar quan entréssim en el mercat. Han estat força encertats en tot el que han anat dient. Un cop ho hem parlat el Xavi ens ha dit que un nen hauria de comprar cinc pomes en la parada que més li agradés per després al arribar a l'escola fer una recepta. Hem entrar a dintre i primer de tot hem donat una volta per totes les parades del mercat. Quina bona pinta tenia tot!!!!
Un cop les hem trobat, hem anat comprant altres fruites que han anat escollit els nens. Quan ja les teníem totes hem tornat cap a l'escola.


   Al arribar a l'escola el Xavi ens ha fet una explicació molt senzilla de quina és la dieta saludable que hauríem de fer tots, tenint en compte que hi han aliments que s'han de menjar més vegades que d'altres, tot i que no ens agradin gaire com és la fruita i la verdura. Ens ha dit que allò que més ens agrada, que la majoria ha dit la pizza, salsitxes i sant jacobos, es pot menjar però tenint cura de no menjar-ho cada dia. Ha estat molt interessant tot el que han pogut aprendre.


I per finalitzar hem pogut fer una brotxeta amb tota la fruita que havíem comprat al mercat. Primer de tot hem rentat molt i molt bé totes les fruites. Seguidament hem anat pelant tota la fruita, a poc a poc i amb molta cura de no fer-nos mal .A continuació hem tallat a daus totes les fruites per posar dos daus de cada tipus de fruita en un pal de pinxo. Un cop hem finalitzat hem recollit i netejat tot i amb un carro hem baixat el postres d' avui per les classes blava i verda. Tots els nens han dit que estava deliciós i no m'estranya se m'havia oblidat comentar-vos que li havíem posat el nostre toc màgic amb un rajolí de xocolata fondant per sobre de la brotxeta.



   Penso que és una bona recepta per realitzar amb el vostres fills a casa, ja que és senzilla, saludable i molt saborosa. 

BON PROFIT!!!!




1 comentari:

  1. DIETA: Fruita i Verdura.... I despres Xocolata Fondant ( Quina enveja.. qualsevol dia vinc a dinar amb vosaltres ) Ben fet nois.

    ResponElimina