dilluns, 20 d’abril del 2020

Repte d'aquesta setmana

  Avui comencem una nova setmana i com ja vam dir l'altre dia és una setmana especial, és la Setmana de Sant Jordi i com sempre a l'escola ho celebrem per tot lo alt. Aquest any ho farem igual, amb les mateixes ganes i il·lusions però a través del blog. Ja veure que bé ens ho passarem.

   Durant aquestes properes setmanes com hem estat fent al llarg del curs, proposarem activitats que realitzarem amb la classe rosa, cadascú les veurà al seu blog però seran activitats de línia. Tot i que continuaran havent algunes que seran només de la classe blava.

   Per començar aquesta setmana de St.Jordi us proposem el repte de la setmana, que us l'explica molt bé la Dèlia, estigueu ben atents....


   Aquí sota teniu les fotos, si cliqueu a sobre de la imatge us anireu a la pàgina on us explica com realitzar l'activitat i quin material heu d'utilitzar.





























   Com veieu la Dèlia us ha donat un munt d'idees ara us toca a vosaltres escollir les que més us agradin i començar a fer-les. Recordeu d'enviar-nos una foto del que heu fet al mail de la classe i així poder passar el repte d'aquesta setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada