dimarts, 28 de gener del 2020

Telepizza

  Aquest matí hem visitat el Telepizza de Felip II on ens ha rebut molt contenta l'Andrea. Ella ens ha ensenyat a ser uns bons pizzers i quin són els passos que hem de seguir per fer una bona pizza.

   Per fer l'activitat ens hem dividit en dos grups i mentre uns fèiem la pizza els altres pintàvem i dibuixàvem a la sala. 



   El primer que hem fet ha estat rentar-nos les mans i dividir-nos les diferents tasques d'un pizzer: amassar la massa de la pizza, posar tomàquet, posar formatge i col·locar ingredients. 

   Han començat estirant la massa entre un parell de nens, primer amb les mans i després amb el corró. I a continuació li han posat salsa de tomàquet ben estesa amb un cullerot. Després  han repartit el formatge per sobre de tota la base de la pizza perquè ens quedi ben esponjosa.




   Mireu que bé ho han fet els nois i noies!!!



     A continuació  li han començat a col·locar els diferents ingredients damunt de les pizzes. Cada nen ha pogut escollir un ingredient per posar-li . 



    Al finalitzar hem col·locat la pizza al forn i hem esperat uns minuts fins que ha sortit per l'altre costat del forn ben feta. Els nois han ajudat a posar-la al plat i tallar-la per poder-la porta a la taula.



   I per últim hem tastat les nostres pizzes, jo diria que estaven molt bones perquè no ha sobrat cap troç. 


   Quan hem acabat de menjar-nos la pizza hem recollit una mica la taula i hem marxat cap a l'escola i com ens quedava una estona fins l'hora de dinar ens hem quedat al pati jugant una estona tots junts.


   Com veieu ha estat un matí molt divertit i diferent, segur que ja us hauran ensenyat el super diploma que s'han guanyat de superpizzers, ara ja us poden ajudar a preparar una pizza a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada