dimarts, 3 de desembre del 2019

Maleta viatgera

   Aquest matí ens hem ajuntat la nostra classe amb la classe rosa per anar a la biblioteca i fer una activitat molt divertida. Quan hem arribat a la biblioteca ens hem trobat que estava tot a les fosques i hem hagut d'entrar amb unes llanternes. Gràcies a elles hem pogut veure que en un mural hi havien unes estrelles que brillaven molt, ens hem parat tots ha observar i ens hem adonat que estaven il·luminant el pessebre on es trobaven St.Josep, María i el nen Jesús.

   Hem continuat observant amb les nostres llanternes la biblioteca i ens hem trobat amb la maleta viatgera. Ens hem posat tots al voltant tot expectant per veure que hi havia dintre i quan l'hem obert ens hem trobat amb una nova proposta de llibres de Nadal. 

Quina il·lusió!!!!



    A continuació ens hem anat a seure i hem pogut escoltar el conte dels reis mags de l'orient, on ens explicava com van veure cadascú d'ells l'estrella d'orient i la van seguir fins arribar al pessebre on havia nascut el nen Jesús per portar-li un regal. I també ens explicava que d'aquí ve la tradició de portar regals  els reis a tots els nens per Nadal. 



   Més endavant ja us anirem explicant que més treballarem d'aquest conte tan maco que ens han deixat a la maleta viatgera d'aquest mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada