dimecres, 19 de juny del 2019

Jocs d'aigua al pati

   Avui al matí hem baixat al pati i hem estat gaudint una bona estona de jocs d'aigua que ens havien preparat al pati perquè ens refresquéssim una mica a la vegada que jugaven.

   El primer joc es tractava d'omplir una pistola d'aigua i amb aquesta intentar tirar una piràmide de gots que teniem a certa distància. Ha estat difícil a vegades donar ja que l'aigua sens anava per tot arreu.



   Després hem fet el joc de fer bombolles d'aigua amb diferents estris, s'ho han passat molt bé i es posaven molt contents quan els hi sortien les bombolles.


   A continuació hem fet pesca de pilotes de colors, ho hem fet per torns de tres o dos nens. Cada grup havia d'omplir tota una galleda de pilotes el més ràpid possible i tots han sigut uns grans pescadors perquè la omplien ben ràpid la galleda.



  I per finalitzar hem fet relleus amb esponges, on el que havíem d'aconseguir entre tota la classe era omplir una galleda amb esponges plenes d'aigua que agafaven des de l'altre extrem i l'havíem de portar el més ràpid possible per no perdre molta aigua pel camí. Aquesta proba també l'hem fet super bé, tenim uns grans jugadors.



   Això ja s'acaba però us recordo que demà a la tarda esteu tots convidats a la festa de final de curs que començarà a les 15:00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada