dijous, 21 de febrer del 2019

Gaudim de l'esport !!!

   Aquesta tarda hem fet educació física com cada dijous i perquè veieu una mica el que fem ara us ho ensenyarem.

   El primer que fem sempre al principi de la sessió és una mica d'escalfament on per començar donem unes quantes voltes al pati corren. A continuació fem desplaçaments amb diferents moviments com per exemple aixecant els genolls, tocant amb els talons les mans que posem a la part de darrere, desplaçaments de costat, desplaçaments cap enrere....


  Un cop ja hem escalfat comencem l'activitat que ens proposa el Vicent, avui hem treballat el futbol. Ens hem posat per parelles i ens hem estat fent uns xuts amb parada, a continuació ens hem passat la pilota en moviment des de una porteria fins a l'altre i un cop allà llençàvem a porteria. I per finalitzar hem fet un petit recorregut amb la pilota als peus.






   Després d'haver estat entrenant a futbol sempre tenim cinc minuts de joc lliure abans d'acabar la sessió, alguns hem agafat raquetes i altres patinets. Un cop recollim tot el material ens anem a posar la jaqueta i la motxilla i ens asseiem al banc on el Vicent ens xoca la ma a tots per felicitar-nos.


   Com veieu ens ho passem d'allò més bé fent una mica d'esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada