dijous, 13 de desembre del 2018

Taller de decoració de galetes nadalenques.

   Aquest matí ha vingut la mare del Josep i ens ha fet a les dues aules un taller de decoració de galetes de Nadal. Quan hem arribat ja tenia tota la taula preparada amb tot el que necessitàvem per realitzar l'activitat. D'ingredients tenia galetes tipus "Principe" però de xocolata, fondant de diferents colors, purpurina, farina i aigua. D'estris ens havia preparat els corrons, els pots per l'aigua, els pinzells i els motllos de diferents formes.
  El primer que hem fet es fer una bola amb els diferents fondants de colors, per després passar-lis el corró per sobre i fer una planxa fina.







 A continuació hem agafat el motllo i hem fet la forma gran que anava a sobre de la galeta. A aquesta planxa li hem posat una mica d'aigua amb el pinzell i l'hem col·locat a sobre de la galeta. Així fins que hem tingut les tres galetes fetes.







  Seguidament hem començat a decorar cada galeta amb les seves peces de fondant. I per finalitzar li hem donat un toc de lluminositat i nadalenc posant purpurina. Als nens els hi ha encantat i han rigut molt.




  Heu vist que maques ens han quedat, de ben segur que la majoria ja les haureu tastat i us hauran agradat molt. Teniu uns artistes a casa, ja sabeu ara venen uns dies on els nois us podrien ajudar a fer-ne.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada