dimarts, 5 de juny del 2018

Visita al TRAM

   Ahir les dues classes vam anar a visitar les instal·lacions del TRAM Besós, on vam pujar primerament a una sala on vam poder treballar la diferència entre el transport públic i privat a través d'un joc interactiu. A continuació ens van explicar quin tipus de targetes hi han de transport públic i quines són les normes bàsiques per utilitzar-lo.



   Seguidament vam anar a visitar la sala de control on estaven tot ple de pantalles d'es d'on controlaven les diferents estacions i els interiors dels vagons del TRAM. Des d'allà solucionen les diferents incidències que sorgeixen al llarg del dia en aquests trajectes.


   A continuació vam baixar al túnel on fiquen els tramvies per rentar-los i vam aprofitar per fer una dinàmica dintre d'un tramvia que estava estacionat allà. La dinàmica consistia en uns quants nens seure als seients reservats i els altres feien de passatgers. Quan entraven els passatgers al vagó els nens que estaven asseguts als seients reservats havien de veure si aquelles persones eren de tracte referent per cedir el seient o no i si era el cas cedir el seient. Va ser una activitat molt xula on tots ho vam passar molt bé.

   Després d'això ja se'ns va fer l'hora de dinar i vam anar a dinar a un parc molt maco darrere del Museu Blau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada