divendres, 16 de març del 2018

Joguines Molinè

   Ahir al matí l'aula blava vam anar a conèixer una tenda de joguines del barri "Joguines Molinè" situada a una galeria que hi ha a la Plaça Eivissa del barri d'Horta. 
   Quan vam arribar la Núria que es la senyora que porta la tenda de joguines ens va explicar una mica la seva història, ja que es una tenda que la fundà la seva mare fa 50 anys, amb la qual va continuar ella fins ara. És una tenda molt maca i amb petits racons on hi podem trobar de tot. El lloc que més es els va agradar va ser el racó dels cotxes i camions i el dels contes. 
   A continuació la Núria ens va ensenyar com embolica ella un objecte que la gent compra per regal, alguns dels nens la van poder ajudar a realitzar-ho.


   A continuació ens va convidar a fer una activitat molt divertida, cada nen havia de ficar una carpeta en un sobre per després decorar-lo i regalar-li a un company. Tots els nens van gaudir molt d'aquesta activitat ficant gomets, pintant amb retoladors i estampant amb tampons. Els hi van quedar super bé.




 





















   Un cop ho vam tenir ens vam fer una foto de record amb la Núria que va ser molt amable i a part de regalar-nos la carpeta ens va regalar tot el que vam estar utilitzant pel taller de decoració del regal.


 
  Però abans de marxar havíem vist una regadora que ens podia anar molt bé per regar el nostre hort i vam entrar a la tenda i vam fer de clients per pagar i endur-nos la regadora a l'escola.
  Mireu que bonica és la nostra nova regadora!!!!!



   Un cop vam arribar a l'escola i ens vam posar la bata vam fer l'entrega de regals entre els nens. A tots els hi va fer molta il·lusió rebre un regal d'un company i poder obrir-lo. Mireu que bé ho van fer.



Volem donar les gràcies a la Núria per haver-nos acollit tant bé i amb tant estima i paciència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada