dimecres, 25 d’octubre del 2017

L'aula Blava a Can Cadena

   Aquest matí l'aula blava hem anat a visitar l'hort i granja de Can Cadena, de ben segur que els vostres fills us hauran explicat un munt de coses, la veritat és que no hem parat des de que hem arribat. La Berta ens ha explicat quines hortalisses podem trobar a l'hort i com podem fer per plantar-les a traves de les pipes dels fruits.
   Hem estat donant una bona volta per l'hort veient que tenien els avis plantats en aquesta època de l'any, ja que ben aviat anirem nosaltres a comprar un planter d'hortalisses per tenir al nostre hort. Hem vist que tenien bledes, enciams, espinacs, cebes i pèsols.
   A continuació hem passat a la part de la granja on hem pogut veure ovelles, cabres, ànecs, conills i galls d'indis. Gràcies a la Montse hem pogut gaudir de donar un biberó a una ovella, de donar de menjar pa a una cabra i d'agafar ous de les gallines.
  Al finalitzar l'activitat hem anat al parc que hi ha davant per recuperar forces i dinar molt. Quan hem acabat hem gaudit d'una bona estona de jocs fins l'hora de marxar cap a l'escola.
  Com el dia ha estat molt intens he pensat que aquesta vegada en comptes de posar-vos fotos us he preparat un vídeo on podreu veure aquest fantàstic dia que hem passat.



         


    Per cert la classe blava vol donar les gràcies tant a la Berta i la Montse per haver-nos fet passar un gran dia amb els nostres nens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada