dilluns, 3 d’abril del 2017

Teatre a l'escola

  Aquest passat divendres els nois que han estat fent aquest curs teatre els divendres van poder representar l'obra "Jo de gran vull ser, princesa" per la resta de nois i noies de l'escola.
  Quan vam baixar al pati tenien l'escenari ben preparat amb els decorats i les cadires ben posades perquè tots poguéssim gaudir de l'espectacle. Semblava que estiguéssim en un teatre de veritat. 
  La història anava d'una noia que estava a l'escola i estava pensant que voldria ser de gran, però que encara estava una mica indecisa, llavors es queda dormida a la taula de la classe. I  aquí és on realment comença l'argument de l'obra, ja que la noia representa que es pensa que és una princesa i que vol casar-se amb un príncep, però no sap amb quin. Llavors coneix a dos prínceps, però ella decideix casar-se amb un dels dos. El príncep que no es escollit es queda molt trist i el dia de la boda impedeix que es casin fent un malefici: fins que ell no estigui content i s'enamori no podran casar-se. Per això al llarg de l'obra es veu com la princesa i els dos prínceps van de regne en regne coneixent i vivint noves experiències amb la gent que hi viu en cadascun d' ells, fins que en l'últim país el príncep trist coneix l'amor i l'alegria. Sent així possible que es casi la princesa amb el príncep que ella estimava. Però després del casament la noia que estava somiant què volia ser de gran, es desperta i decideix que ja sap lo que vol ser, vol ser princesa.

  Mireu que bé ens ho vam passar i que bé ho van fer els actors !!!!



   Moltes gràcies als actors, directors, ajudants de vestuari, ajudants de maquillatge, creadors dels diferents escenaris i de tots aquells que ens oblidem i també han col·laborat en que aquesta magnífica obra hagi estat possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada