divendres, 22 de gener del 2016

La propera setmana serà super intensa . Mireu, mireu !!!!

  Hola a tothom, dir-vos que descanseu molt aquest cap de setmana perquè la setmana que ve es presenta molt entretinguda i intensa.
  Per començar el dilluns al matí com ja us hauran dit els nens vindrà la Guardia Urbana de Barcelona a fer-nos una exhibició de com treballen amb els gossos. Baixarem tots junts al pati a gaudir de la demostració, ja us explicarem tot el que ens ensenyaran, que de ben segur és ben interesant.


   El dimarts la classe blava anem amb la classe rosa al Caixa Forum ha realitzar una activitat al matí que es diu " Tants contes, tants mons". On ens explicaran un conte i realitzarem una dinàmica amb relació al conte que ens explicaran. Al migdia estarem per dinar a l'escola. Seria convenient que aquest dia els nens de la classe blava vinguessin esmorçats de casa i se'n recordin de portar la targeta rosa.


   El dimecres les dues classes com heu vist en el paper que heu rebut aquesta tarda, anirem al cinema a la Maquinista a veure "El viaje de Arlo" per continuar treballant el tema de les emocions i sentiments a través d'aquesta pel·lícula. Recordeu que els que si vagin han de portar signat la circular que hem enviat i el dimecres portar la targeta rosa.



    I al llarg de tota la setmana a estones farem activitats amb la nostra classe amiga per celebrar i gaudir de la setmana de la Pau.




    Com heu vist és una setmana molt intensa però molt maca per gaudir. Ja us anirem informant de tot el que anem fent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada