divendres, 6 de novembre del 2015

Explorem els sentiments.

   Aquestes últimes setmanes hem continuat treballant les emocions, intentant a judar-los a que els nens puguin expressar els seus propis sentiments i emocions.

   A la classe verda ho estem fent a través d'una bola que te llum, aquesta va canviant de color automàticament, passant aquesta per tots els setiements i emocions que hem treballat amb la pel·lícula. També anem treballant amb fragments de la pel·lícula cada sentiment a nivell individual, a partir d'aquest video fem una mica de conversa de quan ells han pogut tenir aquest sentiment. I per finalitzar la sessió hem pintat un dibuix del personatge que té aquell sentiment.


  A la classe blava ho estem  treballat a través del personatge principal de la pel·lícula la "Riley", observant quines són les emocions que té la nena . Després hem estat veient la relació de cada sentiment de la Riley amb els ninos de: l'alegria, la por, la tristessa, l'enfadat i el fastig. I  per finalitzar hem  començat  a relacionar-ho amb sentiments propis de cada nen.


1 comentari: