dimarts, 7 d’abril del 2015

Properes sortides!!!!!!!!!

   La propera setmana la tindrem una mica moguda, o sigui que descanseu molt el cap de setmana per agafar forces, que les necessitarem.

- El dilluns 13 d'Abril anirem al Jardí botànic, esperem que el temps aquesta vegada ens acompanyi. Passarem tot el dia fora.

- El dimarts 14 d'Abril anirem al Joc Viu a la Mar Bella, on gaudirem d'un matí de jocs a la platja amb altres escoles i després gaudirem d'un dinar per allà mateix.


- El dijous 16 d' Abril anirem a l'Associació Nou Horitzó on acompanyarem a la Laia a recollir el seu premi per haver participat en el concurs de dibuix dels avis contacontes. Aquesta sortida només serà pel matí.
- El divendres 17 d'Abril anirem a l'escola La Coma de Mataró que pertany a la Congregació de les Germanes Franciscanes a veure una obra de teatre feta pels nens d'aquella escola. L'obra de teatre que anirem a veure és "Shrek". Anirem fins allà en autocar i tornarem al migdia a dinar a l'escola.


Recordem que per les sortides de tot el dia l'escola posa el dinar, però que l'aigua degut al projecte de reducció de residus es va quedar que portessin cada nen una cantimplora de casa. Hem pensat que per agilitzar i facilitar a les famílies podríeu portar una cantimplora el proper dilluns i la deixaríem a la classe fins al juny, que se us retornaria.
 
Més endavant anirem informant de la resta de sortides d'aquest trimestre.




1 comentari: