dimecres, 4 de març del 2015

Sortida a la Biblioteca de Can Fabra

    Aquest matí hem anat a la Biblioteca de Can Fabra on ens estava esperant la nostra amiga Marta, la qual veiem cada any quan anem a la biblioteca. La Marta ens havia preparat una dinàmica molt divertida on nosaltres havíem d'ajudar-la a escollir uns llibres que volia emportar-se a casa amb el seu carnet. Un cop hem vist tots els llibres i hem escollit els que s'havia d'emportar cap a casa, ens ha donat un punt de llibre i cada nen ha pogut copiar el títol del llibre que més li ha agradat.
    Hem passat una estona molt agradable, però la tornada ha sigut pasada per aigua. Sort que el metro el teniem ben a prop!!!!!!!!





3 comentaris:

  1. La Laia diu que li ha agradat molt la biblioteca. L'Izan diu que li ha agradat molt veure els llibres. El Marc diu que li ha agradat molt mirar els llibres. L' Hugo diu que li ha agradat molt el conte de la gallina. L'Enmanuel li ha agradat molt el conte del porc. A l'Aida li ha agradat un llibre d'endivinalles dels animals. A la Berta li ha agradat molt trobar-se a la Marta ja que és una mamà d'un amic seu. I el Josué el que més li ha agradat ha sigut escoltar el conte del petit dinosaure que ens ha explicat la Marta.
    Ja veieu quina opinió tenen els vostres fills. Fins aviat.

    ResponElimina
  2. Moltes gracies per els comentaris. L Aida va venir molt contenta,de fet mes d un cop anem a la biblioteca de la Sagrada Familia. Li agrada molt anar!!

    ResponElimina
  3. Animeu-vos a fer comentaris i que els vostres fills també els facin encara que els tingueu d'ajudar a fer-ho. Els i encanta veure a l'ordinador també el que ells diuen.

    ResponElimina